Ski Fitter Programma

De wintersport staat voor de deur, maar is jouw lichaam hier klaar voor? Vanaf november start het Ski Fitter Programma van SKsports. In 3 maanden wordt je lichaam klaargestoomd voor een fitte wintersport. 

Blessures tijdens je wintersport vakantie wil jij niet. Door een goede voorbereiding verklein jij deze kans en voorkom je vervelende blessures. Dit is niet alleen veiliger voor jou maar ook voor de anderen op de piste. Als je fitter van start gaat beleef je automatisch meer plezier aan je wintersport. Je lichaam kan namelijk zware klappen beter opvangen, je hebt meer controle en kan het conditioneel prima aan. Kortom, je wintersport begint nu!   

Het Ski Fitter Programma bevat oefeningen die afgestemd zijn op de bewegingen die jouw spieren maken tijdens de activiteit. Deze bewegingen lijken op het oog heel normaal. Toch is dit niet het geval, voor elk persoon zijn dit keer op keer nieuwe bewegingen die de spieren moet herkennen. Om deze herkenning te minimaliseren dien je minstens 6 weken voor je vakantie te starten met het bewust en gericht Ski Fitter Programma. 

Dit programma is voor de wintersport liefhebber die niets aan het toeval wil overlaten en fit op skivakantie wil. Het programma heeft een gezamenlijke start*. De wekelijkse workouts vinden thuis plaats waarbij jij materiaal te leen krijgt om gericht te kunnen trainen. 

  1. Aftrap + Live personal training in Zwolle*
  2. Schema voor thuis incl. uitleg en beeldmateriaal
  3. Materiaal te leen voor thuis
  4. Coaching en begeleiding van Swen Kruisweg

Na de eerdere succesvolle editie zijn de eerste aanmeldingen voor dit jaar al een feit. Wil jij ook gericht en bewust thuis trainen voor jouw skivakantie? Ga voor de Pro of Light variant.

*Excl. bij Pro versie